Koe siis oli ja meni. Varsin soveltavahan se oli, ja heti sieltä lähdettyä oli vähän sellainen olo, että turhaanko oon lukenut tässä puoli vuotta Galenosta kun niin vähän sitä päntättyä tietoa tarvittiin! Joo, tarkemmin ajateltuna, kyllähän lähes joka tehtävään tarvittiin JOTAIN Galenoksen sivuilta saatua tietoa ja hankitusta laskurutiinista oli hyötyä, mutta kuitenkin..

Osasin odottaa että koe on soveltava ja tarvitaan paljon liitemateriaalia, testataan siis kykyä oppia uutta ja yhdistellä asioita kiireessä ja paineen alla, mutta olin mä silti aika yllättynyt. Eniten ihmetyttää, miksi Galenoksesta tuli nyt uusi painos, ja vielä korostettiin että vanhat painokset EI kelpaa, jos ei niistä uusista osa-alueista kerran mitään kysytty??

Ärsyttää, kun nyt ei osaa yhtään sanoa miten meni. Mitä oon jutellu tuttujen kanssa ja netistä keskustelupalstoilta katsonut, niin ketään ei ole sanonut pärjänneensä loistavasti. Mutta mitä vaaditaan, että pääsee siihen parhaan 120 pyrkijän joukkoon (joka siis Turkuun otetaan)? Lisäksi ahdistaa se, että jos en pääse, niin mitä voin enää tehdä paremmin? Siis vaikka kuinka pänttäisi niin ensi vuonna on kuitenkin aivan yhtä soveltava koe...AARGH.

Toisaalta, nyt ei sille enää mitään voi tehdä ja pääsykoestressi on vihdoin ohi ja vapaus koittanut! :) Nyt tämäkin tyttö suuntaa vaan katseensa kesää ja lomailua päin, stressaan seuraavaksi sinä päivänä kun tulokset tulee, katsotaan sitten miten siitä eteenpäin jatketaan!