...ja välillä iskee paniikki!! Oikeasti enää alle kolme viikkoa aikaa! Välillä tuntuu, etten osaa yhtään mitään ja välillä tuntuu siltä, etten keksi enää mitään tekemistä kolmeksi viikoksi kun kaikki on laskettu ja luettu ja kerrattu ja muistiinpanotkin kirjoitettu moneen kertaan. Nyt mulla on jäljellä enää vanhoja pääsykokeita ja valmennuskurssin integroitujen tehtävien tekemistä. Niin ja tietenkin vielä kertailua! Repertitio est mater studiorum

Nyt on fysiikka jo hyvin hallussa, mutta en silti haluais että sitä olis siinä määrin/niin vaikeaa kuin viime vuoden kokeessa, muuten meen paniikkiin kun saan ne paperit eteeni. Kemiaa voi mun puolesta kysyä mitä vaan, kyllä mä siinä pärjään! Bilsassa menee vielä jotkut jutut sekaisin/ ovat vähän hämäriä, mutta ihan ok sekin.

Pitäisköhän laskimeen vaihtaa patterit ennen koetta? Noi patterit on palvelleet vuoden ja ihan hyvin palvelevat edelleen, mutta mitä jos virta loppuukin just pääsykoepäivänä?? Kuinka kauan laskinten patterit kestää? Ehkä vaihdan ne ihan oman mielenrauhani vuoksi, sillon koepäivänä on niin paljon muutakin stressattavaa!

Mutta nyt oon jo ehtinyt alkaa miettiä pääsykokeen jälkeistäkin elämää. Odotan ihan sairaasti sitä, että voi oikeasti nauttia kivoista kesäisistä päivistä, esim. ottaa aurinkoa, silleen ettei oo kiire kirjastoon tai mihinkään muuallekaan. Unohdan nyt autuaasti, et aion paiskia töitä koko kesän, mut silti, ei tarvii stressata!